Op de werkvloer staat veilig werken voorop. Om te kunnen garanderen dat je werknemers veilig kunnen werken, ook als er met gevaarlijke stoffen gewerkt wordt, kun je daar als werkgever iemand voor inhuren die het veiligheidstoezicht voor zijn of haar rekening neemt.

 

Verschillende functies binnen de veiligheidssector

Indien je ervoor kiest een expert van G4S in te zetten kun je een keuze maken uit de volgende functies: brand-veiligheidswacht, gasanalist, veiligheidstoezichter, coƶrdinator of stellinginspecteur. Iedere functie heeft zijn eigen kenmerken dus het is zaak dat je op zoek gaat naar iemand waar jij het meeste aan hebt in je bedrijf. Op die manier wordt de veiligheid voorop gesteld en kunnen je werknemers altijd hun werk goed en op de juiste manier uitvoeren. Indien je meer veiligheidsexperts nodig hebt die ieder hun eigen specialiteit hebben behoort dat ook tot de mogelijkheden. Zij kunnen dan samenwerken.

 

Altijd goed geschoold

Een veiligheidsexpert wordt goed opgeleid om de functie uit te mogen oefenen. Dit is ook wettelijk verplicht. Daarnaast volgen zij met regelmaat opfriscursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. Zo kunnen ze altijd op de juiste manier werken en problemen die zich voordoen signaleren, er een oplossing voor vinden of in het geval van calamiteiten hulp bieden.

 

Bekijk welke veiligheidsexpert voor jouw bedrijf geschikt is

Als je graag wilt weten wat een bepaalde veiligheidsexpert allemaal doet en of deze geschikt is voor jouw bedrijf neem je het beste even telefonisch contact op met G4S. Zij bekijken de situatie op de werkvloer en zoeken daar de best passende oplossing en hulp bij. Naast de aangeboden diensten van veiligheidsexperts kun je bij het bedrijf terecht voor de aanschaf van diverse veiligheidsproducten. Kijk voor het aanbod op de website of informeer naar de mogelijkheden zodat je de producten kiest die voor jouw bedrijf geschikt zijn.