Openstaande facturen en nog geen betaling in zicht. Je hebt al meerdere herinneringen verstuurd, zonder respons. Je hebt recht op de vergoeding voor je geleverde diensten, maar wat is nu de volgende stap? Blijf niet afwachten, maar schakel de hulp in van Incassobureau MBK Credit Management in Eindhoven. Met de belofte “iedere vordering te behandelen alsof het ons eigen vordering is” ben je voortaan een stap dichterbij het ontvangen van wat je toekomt. Hulp bij Incasso Eindhoven? Dan ben je bij dit bedrijf aan het goede adres.

Hoe het werkt

Op het moment dat je de diensten van MBK Credit Management inschakelt voor een vordering wordt de klant hier binnen 24 uur van op de hoogte gebracht. Vanaf dit moment zet het incassobureau jouw klant aan tot het alsnog betalen van de openstaande schuld. Onderdelen van het incassotraject zijn onder andere een formele ingebrekestelling, telefonische incasso en als dat nodig mocht zijn het opstellen van een betalingsregeling met de klant.

Afgestemde aanpak

MBK Credit Management streeft ernaar het niet tot een gerechtelijke betaling te laten komen. Daarbij dragen ze zorg voor een klantvriendelijke benadering, omdat je jouw relatie met de klant natuurlijk het liefst aangenaam houdt. Om dat te bewerkstelligen krijg je een dossierbehandelaar die specifiek een aanpak afstemt op zowel de vordering als de debiteur in kwestie.

Maatwerk

Of het nu gaat om het uitbesteden van je vorderingen op jaarbasis of om een eenmalige vordering, MBK Credit Management staat je bij. Kies je voor een incasso overeenkomst dan zet dit incassobureau uit Eindhoven zich het jaar rond in voor jouw onderneming. Gaat het om een specifieke of eenmalige vordering, dan kun je MBK Credit Management ook inschakelen op basis van no cure, no pay. Dit houdt in dat je pas betaald op het moment dat een incasso succesvol is afgerond. Weet je niet precies welke aanpak het beste aansluit bij jouw situatie, de professionals van MBK Credit Management denken hierin graag met je mee.