Voor het nemen van rijlessen heb je een rijschool nodig, ongeacht voor wat voor voertuig het is. Als je de beste rijschool Eindhoven zoekt is het zeker de moeite waard een kijkje te nemen op de website van Rijschool Dekker. Zij komen in aanmerking om deze titel te winnen.

Neem contact met de rijschool op voor extra informatie

Rijschool Dekker is gevestigd in Eindhoven en je kunt er voor diverse rijbewijzen terecht maar ook voor speciale cursussen zoals een antislipcursus. Wil je precies weten wat er allemaal mogelijk is en wat het kost dan kijk je het beste eerst even op de website. Daarnaast kun je contact met ze opnemen als je nog meer informatie wilt. Dit doe je via de mail of telefoon of je vult het contactformulier in dat je op hun website vindt. Na ontvangst van het formulier nemen zij met jou contact op.

Kennismaken met de rijschool

Wil je in de praktijk kennismaken met de rijschool zonder dat je daarvoor meteen lessen dient te nemen? Dan kun je je ook aanmelden voor een infomiddag. Op deze middag maak je niet alleen kennis met de mensen van de rijschool maar kun je ook alles vragen over de rijlessen, de kosten en hun manier van werken. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en of de rijschool geschikt is voor jou. Tevens krijg je een proefles zodat je al wat meer te weten komt over het rijden in de praktijk.

Speciale wensen mogelijk

Rijschool Dekker is de oudste rijschool van Nederland maar ze gaan wel met hun tijd mee. Als je speciale wensen hebt wat betreft een rijopleiding kun je altijd informeren naar de mogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld lessen in een automaat ook mogelijk als je liever niet in een (standaard) schakelwagen wilt rijden.