Uggs Australia is begonnen zoals zoveel bedrijven: met een passie en een idee. In eerste instantie waren zij alleen verkopers van dit authentiek Australische product, de laarzen werden gekocht van een aantal lokale producenten. En toen veranderden de dingen, zoals altijd gebeurt in het leven. Leveranciers gingen andere dingen doen, hun selectie verminderen of de productie overzee verplaatsen in het belang van kostenbesparingen. Dit betekende dat het aanbod niet meer consistent was en de kwaliteit soms gewoon niet goed genoeg om aan de hoge normen van Uggs te voldoen. Het was tijd voor Uggs Australia om de kwaliteit en innovatie in de branche terug te winnen en daarom zijn ze op eigen houtje verder gegaan. Zonder om te kijken of spijt te hebben, besloten ze om ontwerp en kwaliteit een stap vooruit te brengen.

 

Ervaar het verschil dat Uggs Australia maakt

Bij Uggs gaat kwaliteit voor kwantiteit in de materialen en producten die ze gebruiken en  verkopen. Uggs Australia selecteert alleen componenten van de allerhoogste kwaliteit, zoals eersteklas natuurlijke schapenvacht, slijtvaste zolen en kwaliteitsgarens. Dit alles komt samen om laarzen van de beste kwaliteit te maken die je kunt kopen. Hun laarzenmakers zijn zeer bekwaam in het vormgeven en inpassen van de schapenvacht tot in het kleinste detail. In plaats van een lopende band, wordt elk paar laarzen van begin tot eind gemaakt door slechts een handvol mensen. Dit levert een opmerkelijk comfortabele, kwaliteitsschoen op.

 

Uggs Australia gelooft in goed werkgeverschap

De medewerkers van Uggs maken niet alleen deel uit van het team, ze maken deel uit van een familie en een succesverhaal. Ze worden behandeld met respect en bewondering. Het bedrijf beschouwt het als een eer om hen een veilige en plezierige werkplek te bieden. Uggs Australia  gelooft in die geweldige Australische filosofie om iedereen een eerlijke kans te geven. Ten behoeve van hun  klanten en medewerkers zijn ze hartstochtelijk toegewijd aan een 100% in Australië gemaakt icoon.