Singeladvocaten is een landelijk opererend kantoor uit Breda. Het kantoor is gespecialiseerd in strafrechtzaken en heeft al vele mensen bijgestaan in zowel kleine zaken als in zaken met landelijke bekendheid via de media. Zij werken niet met slachtoffers, alleen met verdachten, van winkeldiefstallen tot fiscale fraude en kinderporno. Zij zullen er alles aan doen om voor de verdachte het best mogelijke resultaat te behalen. Dit is de taak van een advocaat in Nederland en die taak nemen zij serieus.

 

Ervaren en betrokken advocaten

De advocaten van Singel hebben jarenlange ervaring in het strafrecht en zijn dan ook als echte specialisten te beschouwen. Het zijn betrokken advocaten die duidelijke taal spreken. Je hoeft hier geen vaagheden of elitair gebral te verwachten. Binnen het strafrecht hebben zij elk hun eigen aandachtsgebieden. Mr. Sander Arts is gespecialiseerd in jeugdrecht, noodweer en economische fraude. Je kent hem misschien uit de media. Naast grote zaken die in de landelijke media aan bod komen is hij ook regelmatig te horen op Omroep Brabant. Mr. Jolanda Veldman is bekend van enkele landelijke zaken, maar houdt zich ook veel bezig met beschuldigingen van uitkeringsfraude en de schuldsanering.

 

Goede prijzen voor deskundige advocaten

De advocaten van Singel werken ook pro Deo. Dat betekent dat je ook als je niet heel rijk bent, je toch een ervaren strafrechtadvocaat kunt inschakelen. In andere gevallen is het bijna altijd mogelijk om een vast tarief af te spreken voor jouw zaak. Dit om te voorkomen dat je vooraf zekerheid hebt over de kosten en je niet ineens een onverwacht hoog aantal gewerkte uren moet afrekenen. Mocht ook een vast tarief niet mogelijk zijn, dan rekent dit kantoor een concurrerend uurtarief. Wat je ook betaalt, je krijgt altijd een ervaren strafrechtadvocaat, die bekend is met alle rechtbanken in Nederland. Ook krijg je de contactgegevens van de advocaat zelf.