Lightexpert.nl biedt voor iedere ruimte duurzame lichtoplossing. Een LED Paneel 60×60 van Lightexpert.nl is namelijk energiezuinig. Door het A+++ energiekeurmerk en het hoge aantal branduren is dit een goede aanschaf.

Flikkervrije verlichting.

Heb je ooit in een ruimte gewerkt waar TL buizen hingen? Die na een tijdje gingen flikkeren, voordat ze defintief uit gingen? Niks vervelender dan die constante tikken en lichtflitsen. Deze LED panelen zijn flikkervrij en geven dus constant een mooi licht af. Er zijn verschillende tinten beschikbaar in de webwinkel. Zowel voor kantoor, werkplaats of horecagelenheid.

Systeemplafond.

De dunne panelen zijn gemakkelijk te plaatsen in een systeemplafond. De dunne behuizing zorgt ervoor dat het ook prima past, als het plafond slechts een klein stukje is verlaagd.

Als je niet de beschikking hebt over en systeemplafond kunnen de panelen bevestigd worden met een ander ophangsysteem. Dit kan bijvoorbeeld ook op een betonnen muur.

Met of zonder dimmer.

Optioneel kun je kiezen voor een dimmer. Door het bepalen van de lichtsterkte creëer je voor iedere ruimte de juiste sfeer. Werk je in een horecagelegenheid? Dan kan het mooi zijn om de lichtsterkte ’s avonds wat te dimmen. Je restaurant krijgt hiermee direct een gezellige of knusse uitstraling. Terwijl je in een werkplaats juist voldoende licht nodig hebt om veilig te kunnen werken. Met deze panelen kan het allemaal.

Vormgeving.

De mat afgewerkte aluminium behuizing zorgt voor een moderne, krachtige uitstraling. En zorgt er tevens voor dat het in iedere ruimte past.

Er zijn zowel vierkante als rechthoekige panelen te koop, in verschillende afmetingen. Hoe groot of klein je ruimte ook is, je past het aantal panelen er gemakkelijk op aan.

Levertijden.

De levertijden van Lightexpert.nl zijn kort. Als je tijdig bestelt, kun je de panelen de dag erna al ontvangen. Daarnaast hebben ze een goed bereikbare en kundige klantenservice en scoren ze hoog op het klantoordeel.