Franse delicatessen zijn ideaal voor tijdens de borrel, tijdens het uur van de tapas of bijvoorbeeld bij je hoofdgerecht. Er zijn veel verschillende mogelijkheden waarbij je kunt denken aan Franse delicatessen. De meeste mensen denken bijvoorbeeld meteen aan wijn of aan stokbrood. Maar heb je wel is gedacht aan Franse droge worst? Dit is namelijk ook perfect geschikt als delicatesse. Hieronder enkele voorbeelden van worsten.

Franse droge worst

Enkele voorbeelden van worsten die perfect geschikt zijn om te gebruiken als delicatessen zijn onder andere: de chorizo worst, de roquefort worst, gedroogde ham, de frisse venkelworst en tot slot de kastanje worst. Al deze worsten zijn goed geschikt en hebben allemaal zo hun eigen karakter. Ze verschillen allemaal van smaak en iedere worst past beter bij iets anders. Je kunt ook een pakket bestellen waar meerdere in zitten. Zo hoef je niet te kiezen.

Online bestellen of kopen?

Tegenwoordig kun je deze Franse delicatessen heel gemakkelijk online kopen zodat je niet helemaal naar de winkel hoeft. Dit scheelt je dus weer tijd. Klik op de link in dit artikel en je komt uit op en website waar je deze worst gemakkelijk online kunt kopen. Wacht niet langer en bestel nu zo snel mogelijk!