De uitvoering en realisatie van projecten worden gedaan door een aannemer. Bij BTL realisatie wordt de deskundige kennis en vakmanschap toegepast op jouw wensen en behoeften. Naast kunde en ervarenheid beschikt BTL realisatie over alle voorzieningen. Geavanceerde machines maken elke klus mogelijk om bij te dragen aan een groenere omgeving.

 

Het belang van een project

De uitstraling van een omgeving is bepalend voor gemoedstand en imago. Bij BTL ligt de visie niet alleen op een groene leefomgeving, maar ook op het totaalplaatje. Elk project is uniek en elk project heeft eigen belangen. Hierbij is het van belang dat de juiste overwegingen gemaakt worden. Bij de realisatie van een project wordt gezamenlijk gewerkt aan een complete uitvoering en optimale tevredenheid. Zo richt het ontwerp zich niet alleen op de eisen van het project, maar ook op de beste combinatie met de omgeving. Deskundige kennis, een toekomstvisie en transparante communicatie is hierbij onmisbaar.

 

Beheer en onderhoud

Unieke dienstverlening is een belangrijk onderdeel in de realisatie van de projecten die BTL doet. Naast hun vakbekwaamheid is communicatie, organisatie en betrouwbaarheid en belangrijk onderdeel bij de complete dienstverlening die BTL biedt.  Ook het beheren en onderhouden van een bepaald gebied is essentieel en wordt altijd door de beste vakmensen gedaan. Bomen spelen een belangrijke rol in volksgezondheid en welzijn. Regelmatig onderhoud van de miljoenen bomen die Nederland bezit draagt bij aan veiligheid van mens en milieu.

 

Groen in elke vorm

Het creëren van een groene omgeving kan bijvoorbeeld gedaan worden door de aanleg van een daktuin, bestendig tegen het klimaat. Daarnaast richt de BTL realisatie zich ook op een jonger publiek. Spelen en bewegen in een veilige, uitdagende, interessante en uiteraard groene omgeving leidt tot een slimmere, creatievere en socialere jeugd. Voor verhoging van biodiversiteit en belevingswaarde is het concept Fleurons! opgericht, waarbij vaste planten worden ingezet voor een seizoensgebonden, kleurige en sfeervolle omgeving.